Momenteel is er geen nieuws

Onderhoud

Er staat geen onderhoud gepland.

Gebruiker worden


Voor het gebruik van het glasvezelnetwerk betaalt u een eenmalige bijdrage. Daarnaast worden de kosten voor aanleg en beheer van de “afloper” van het netwerk van Breedband Delft naar uw locatie in rekening gebracht.

Indien u gebruik wilt maken van een belichte vezel en een internetverbinding, komen de kosten daarvan bovenop de kosten voor de glasvezel.

Omdat de maandelijkse kosten mede afhankelijk zijn van de afstand van uw locatie tot het glasvezelnetwerk, kan geen vast tarief worden vermeld. Om toch een indicatie te geven van de kosten, worden twee voorbeelden genoemd:

Voorbeeld 1 (indicatief)
De afloper bedraagt 25 meter. Een enkelvoudige verbinding met een snelheid van 10 Mbit/s is voldoende. Voor deze aansluiting zijn de eenmalige kosten € 3.000,- en bedraagt het maandelijkse tarief € 250,-.


Voorbeeld 2 (indicatief)
De afloper bedraagt 600 meter, waarbij er gestuurde boring moet plaatsvinden. De klant wil een zeer hoge beschikbaarheid, dus een redundante verbinding, en een snelheid van 1 Gbit/s. Voor deze aansluiting zijn de eenmalige kosten € 10.000,- en bedraagt het maandelijkse tarief € 975,-.

Als u via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangeeft dat u geïnteresseerd bent in in het glasvezelnetwerk van Breedband Delft, wordt er voor u een "site survey" uitgevoerd en krijgt u binnen twee weken een offerte toegestuurd.

 Contact

 


Breedband Delft is gevestigd te Delft.
 

Het post- en bezoekadres is:
Stichting Breedband Delft
Vlinderweg  2, kamer 0.18
2623 AX Delft

U kunt contact opnemen met Breedband Delft via
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor administratieve vragen kunt u mailen naar
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactpersoon is Michel Beukers te bereiken op 06 513 90064 of per email
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Storingen aan het actieve en passieve deel van het netwerk dienen gemeld te worden conform bijgaande
 procedure.